rambobambo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Siemanko Jest możliwość wideo rozmów na XIAOMI MI4 (MIUI V6)? Niestety nie mogę nigdzie znaleźć.
0 ZduneX25 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie ma takiej możliwości w systemie.
0 rambobambo Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 To słabizna. Kamerka przednia 8 mpx a nie można pokazać swojego pynia podczas rozmowy.
0 lg4xhd Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Można używać kamerki, ale do apek typu skype itp. przez neta. Mi tez trochę brakuje wideorozmow po 3g, ale teraz prawie każdy nowy smartfon już tej funkcji nie posiada. Widocznie sie to w jakiś sposób nie sprawdzilo.
0 Numb Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 O to właśnie chodzi, operatorom bardziej zależy, żeby płacić skoro więcej za pakiet danych, niż mieć wideorozmowy w cenie zwykłych. Kasa misiu, kasa...
0 Numb Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tyle, że Androida robi Google. Działać działa, im to bez różnicy skoro korzysta z tego nawet nie 1% klientów.
0 darer Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja mam doogee dg550 i sa rozmowy video . Kiedyś w starej nokii e52 też miałem . W redmi note nie ma video i nie można się też połączyć video z dg , na redmi jest sygnał dzwonienia w dg ze niby dzwoni ale w redmi cisza zero info o połączeniu przychodzacym Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez dariusz.darnia
Pytanie
rambobambo
Siemanko
Jest możliwość wideo rozmów na XIAOMI MI4 (MIUI V6)? Niestety nie mogę nigdzie znaleźć.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi