Mi9y Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Witam serdecznie. Przekopałem całe forum i nie znalazłem podobnego problemu. Oprogramowanie z którego korzystam to MIUI12 20.4.30 rozwojowe. Mianowicie posiadam film nagrany w slowmo w starej wersji oprogramowania (któraś rozwojowa wersja MIUI11 w okolicy 21 lutego) i tam mogę normalnie edytować efekt, a w filmie nagranym wczoraj na MIUI12 już ten przycisk się nie pojawia, nie ma nigdzie takiej opcji w edycji. Może ktoś miał taki problem i naprowadzi na rozwiązanie lub podpowie jaką zewnętrzną aplikacją mógłbym edytować ten efekt? Jeżeli to pomoże to telefon nie ma roota, aplikacja aparatu jest tą domyślną.
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Sprawdziłem przed momentem, ale na RN7 20.4.27 mam ten przycisk..
Mi9y Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 7 minut temu, Orjon napisał: Sprawdziłem przed momentem, ale na RN7 20.4.27 mam ten przycisk.. Przed aktualizacją do MIUI12 wydaje mi się, że też był na tej ostatniej wersji 11, ale do końca nie pamiętam, mogła to być jeszcze wcześniejsza Nie wiem czy jest to problem aplikacji aparatu czy galerii, ale wpadłem jeszcze na pomysł usunięcia danych jak z innych aplikacji tylko nie ma takiej opcji heh Nie ma jakichś ustawień od tego edytora?
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Można wyczyścić dane galerii/aparatu bez problemu w ustawieniach, przynajmniej powinny być.
Mi9y Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 Udało mi się dotrzeć do czyszczenia danych, źle szukałem. Niestety nie pomogło wyczyszczenie danych obu aplikacji, nadal zachowanie jest identyczne.
Mi9y Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 Problem rozwiązała ostatnia aktualizacja, przycisk wrócił... chyba można zamknać.
mrosi Opublikowano 16 Maja 2020 Opublikowano 16 Maja 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi