KarolW Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Witam, jak w temacie mam dwa problemy z telefonem: 1. Alarmy - gdy ustawie alarm na aplikacji zegar (stockowej z androida), budzik nie dzwoni wogole, nie wybudza ekranu, nic sie nie dzieje oprócz powiadomienia na belce "przegapiony alarm" Zegar xiaomi dziala jak nalezy. 2. Dzwonki - chciałbym przypisać do konretnego kontaktu dany dzwonek (mp3 wrzucony z PC do pamięci). Klikam dany kontakt > 3 kropki w prawym górnym rogu > ustaw dzwonek > wybieram dzwonek > klikam ok w lewym dolnym rogu. Jednak nic to nie daje bo cokolwiek bym nie ustawil i tak dzwoni dzwonek ustawiony jako ogólny dla wszystkich. MIUI Global 11.0.3 / Stabilna 11.0.3.0 (PGGE UXM), Android 9 PPR1.180610.011 Ktos ma jakis pomysl, jak temu zaradzic?
Netoper Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Ad1, trza dać uprawnienia do dźwięku.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
KarolW Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Opublikowano 4 Maja 2020 Ta opcja jest włączona. uprawnienia tez wszystkie mozliwe dodane
bulwarek Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 Jeśli chodzi o dzwonki, w momencie naciśnięcia w ustaw dzwonek wciśnij "przechowywanie" I tam wybierasz swój dzwonek. Załączam zrzut.
MaNael Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Mam tel RN 9 Pro i też nie mogę przypisać dzwięku do danego kontaktu. Wybieram ustaw dzwięk i ustawiam któy chce a i tak dzwoni ten dla wszystkich. Jeżeli chodzi o tą ikone "przechowywanie" to nie mam takiej??
Rekomendowane odpowiedzi