wertjacek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam kiedy wchodzę na kontakty to wyświetla mi sie w taki sposób: jest możliwość ustawienia tak by wyświetlało się bezpośrednio w zakładce kontakty?
avish Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Na pewno wybierasz "kontakty" czy może "Telefon"?
Grzesiuso Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam kiedy wchodzę na kontakty to wyświetla mi sie w taki sposób: jest możliwość ustawienia tak by wyświetlało się bezpośrednio w zakładce kontakty? Zaznacz na zakładce Kontakty a nie połączenia i powinno być dobrze.
wertjacek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Na pewno wybierasz "kontakty" czy może "Telefon" sorki masz rację,dotyczy ikony telefon Zaznacz na zakładce Kontakty a nie połączenia i powinno być dobrze. ale gdzie? fon mam raptem parenaście godzin i nie rozeznaję sie jeszcze.
Grzesiuso Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 sorki masz rację,dotyczy ikony telefon ale gdzie? fon mam raptem parenaście godzin i nie rozeznaję sie jeszcze. wchodzisz w ikonę kontakty i już, lub w telefon i zaznaczasz kontakty na zakładce i wszystko. 1
wertjacek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 no dobra,to jeszcze jedno pytanko. kiedy dodałem wszystkie kontakty po przeniesieniu ze starego fonu,w kontaktach znalazła sie pusta pozycja "moje grupy".Chce to usunąć i nie wiem jak,podpowie ktoś czy sie wogóle da?
Grzesiuso Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 no dobra,to jeszcze jedno pytanko. kiedy dodałem wszystkie kontakty po przeniesieniu ze starego fonu,w kontaktach znalazła sie pusta pozycja "moje grupy".Chce to usunąć i nie wiem jak,podpowie ktoś czy sie wogóle da? Pisz poprawnie, otrzymasz poprawne odpowiedzi. Witam kiedy wchodzę na kontakty to wyświetla mi sie w taki sposób: jest możliwość ustawienia tak by wyświetlało się bezpośrednio w zakładce kontakty? zmień na kontakty i już
wertjacek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 @Grzesiuso a co tu jest niepoprawnego? nabijasz sobie liczbę postów czy co? "moje grupy" tworzą się w momencie zalogowania na konto google.Sprawdziłem to. 1.Wróciłem na ustawienia fabryczne 2.zaimportowałem kontakty z karty SIM 3.Lista kontaktów jest bez "moje grupy" 4.loguję się na konto google. 5.W kontaktach pojawiają sie wpisy profil i "moje grupy" poszczególne kontakty dają się usunąć,natomiast "moje grupy" są nie do ruszenia.Dlatego też szukam jakiegoś myku na pozbycie się wpisu. Pozdrawiam
Acid Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie ma takiej możliwości Wysłane z MI Note
wertjacek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 no to po sprawie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi