Paulina2710 Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Witam, Oddałam mi mix3 z całkowicie popsutym wyświetlaczem (potłuczony, czarny ekran). Telefon wrócił z ubezpieczenia z nowym wyświetlaczem, lecz przy pisaniu wiadomości dublowały się literki, po dwóch dniach pojawiło się pęknięcie na wyświetlaczu (leżał, nie był noszony w kieszeni , nie upadł) a na wyświetlaczu widać było pozione jaśniejsze pasy zarówno na włączonym jak i wyłączonym telefonie. Po odesłaniu na reklamację, której nie uwzględnili a jednak tel wrócił po około 2 tygodniach poprzecznych pasów już nie było ale tel był otwierany i podklejany raz jeszcze bo w rogu wystaje trochę kleju czego wcześniej nie było. Oczywiście dublowanie liter nie ustało a pęknięcie się powiększa. Moje pytanie brzmi czy to jest dobrze założony wyświetlacz? I co ewentualnie mogę zrobić aby to naprawili ale tak jak być powinno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Do jakiego serwisu oddałaś telefon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts