Panicz Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Cześć. Mam problem z Mi Box S, najnowsze oprogramowanie. Telefon Xiaomi Mi 9 SE i nie działa w nim opcja "projekcja" telefon nie znajduję mi boxa. Natomiast jak włączy się Spotify, YouTube, zdjęcia Google to bez problemu wszystko można odpalić. Na Samsungu S9 działa bez problemu lustrzane odbicie ekranu na telewizorze. Problem jest po stronie telefonu?
PawelG7 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Nie ma u mnie problemu z wysyłaniem obrazu z Samsuna A9 na boxa, ale Redmi 4X wysyła sygnał tylko przez aplikacje, więc to chyba nie wina MiBoxa.
Panicz Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Przez aplikację typu YouTube, Spotify tak?
PawelG7 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Dokładnie tak, ale pulpitu z telefonu 4X nie chce przesłać, z czym w A9 nie ma problemu.
Panicz Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 No to tak jak u mnie. Bez sensu telefon Xiaomi, Mi Box też Xiaomi i nie działa
Rekomendowane odpowiedzi