Piotr 4 Posted April 21, 2020 Report Share Posted April 21, 2020 (edited) Cześć mam S55, ale szczotka od S6 jest trochę lepsza. Ma więcej włosia i łatwiej wyjąć śmieci z bocznych prowadnic. Ważne jak się ma koty Dlatego szukam tego modelu szczotki, macie może jakieś sprawdzone źródło zakupu? Ewentualnie też kupił bym boczne, bo też są kompatybilne i prawdopodobnie lepsze. Edited April 21, 2020 by Piotr Link to post Share on other sites
KuChar 6 Posted April 22, 2020 Report Share Posted April 22, 2020 Aliexpress? Link to post Share on other sites
Piotr 4 Posted May 2, 2020 Author Report Share Posted May 2, 2020 (edited) No chyba tak, na Aliexpress będzie najlepiej. Chciałem szybko, to kupiłem w superrobot.com.pl Roborock S6 szczotka główna 2 tygodnie już pakują A kontakt zerowy. Edit: Sprawdziłem opinie na Ceneo. Sklep od dwóch lat wyłudza kasę od kupujących nie wysyłając towaru ! K..wa, że tak można długo przekręt ciągnąć i nic. Edited May 2, 2020 by Piotr Link to post Share on other sites
Kamil7878 5 Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 W moim styj02ym padł sensor kolizji, po 3 tygodniach użytkowania, chińczyk podał mi tą stronę, wysyłka z Niemiec i jest dużo części.https://www.ep-mediastore-ab.de/roborock-hauptb%C3%BCrste-v2-kompatibel-p-32021.html?_currency=PLN&_lang=pl_PL&fromApp=trueWysłane z mojego Mi A3 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts