Skocz do zawartości

Brak powiadomień w mi band 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od kilku dni mam problem z moją opaską otóż w ogóle mi nie przychodzą powiadomienia a w aplikacji widnieje informacja że nie ma uprawnień co jest kłamstwem bo takowe uprawnienia są. Czy da się coś na to poradzić? Do tej pory działało jak marzenie

Tel to Mi9t prof2b3c562193f2daaa7b85e5b7fffd277.jpg978be9f81500bb9ff4f3a0b3a33c9b93.jpg

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A ja mam wrażenie że najwięcej problemów maja użytkownicy tel xiaomi aż sie to dziwne wydaje że to jednej firmy a nie gra jak powinno pewnie mi ubija coś w tle ciągle. U mnie oneplus 7t i galaxy s7 kobity na dwóch opaskach zero problemów.

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@grek64 Ja będziesz używał oszczędzania bateri to problemy nie znikną, chyba że wraz z nowym romem. Jest jakiś błąd w wyniku którego włączenie oszczędzania powoduje zabranie uprawnień do powiadomień MiFit (pomimo tego że są niby nadane). Miałeś przed włączeniem oszczędzania ustawione oszczędzanie bez ograniczeń dla MiFita?

Opublikowano
[mention=36566]grek64[/mention] Ja będziesz używał oszczędzania bateri to problemy nie znikną, chyba że wraz z nowym romem. Jest jakiś błąd w wyniku którego włączenie oszczędzania powoduje zabranie uprawnień do powiadomień MiFit (pomimo tego że są niby nadane). Miałeś przed włączeniem oszczędzania ustawione oszczędzanie bez ograniczeń dla MiFita?
Oszczędzanie baterii mam włączone od początku jak mam telefon czyli od końca sierpnia. Z mi banda mam od grudnia i oszczędzanie baterii nie wpływało na działanie opaski. Po wyłączeniu tego oszczędzania również bez zmian

I tak mi fit jest bez ograniczeń

Opublikowano
A pewnie aktualizacja systemu byla? W tel oczywiście

Nie, nic z tych rzeczy. Mi fita też reistalowałem i nic się nie zmieniło. Jeżeli to ważne, roota też nie mam

Opublikowano
2 minuty temu, grek64 napisał:

Po wyłączeniu tego oszczędzania również bez zmian.

Ale Androida 10 wcześniej nie miałeś. Od 10 bywają z tym problemy. Teraz to pomoże jedynie ponowna instalacja MiFita. Albo może od razu Amazfita po odinstalowaniu MiFita (bez odparowania opaski i logując się kontem Mi w Amazfit).

Opublikowano

No to ciekawe co moze byc przyczyna ale wyglada ze system cos moze ubijac choć i opaska moze miec nagle foch bo w sumie ostatnio byla aktualizacja

Opublikowano

Androida 10 mam od listopada 2019. Z mi bandem działałem tylko na tej wersji androida

Opublikowano
5 minut temu, grek64 napisał:

Androida 10 mam od listopada 2019

Ja tylko napisałem co może powoduować ten problem. Dlaczego dopiero teraz u Ciebie się pojawił, nie wiem. Wiem że oszczędzanie baterii włączone na stałe w Miui to nieporozumienie.

Opublikowano

Dobra, jeszcze dwa razy przeinstalowałem i za drugim razem zaczęło działać. Zupełnie nie wiem dlaczego. W ustawieniach nic nie zmieniałem. Zobaczymy jak długo ten stan się utrzyma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...