jacobsunday Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Witam, wczoraj odebrałem słuchawki. Po pierwszym parowaniu wszystko było okej, w godzinach wieczornych prawa przestała działać, myślałem ze trzeba je naładować ale cała noc były podłączone i umieszczone w etui. Prawa słuchawka dalej nie działa, po wyjęciu z etui nie ma żadnej reakcji czego nie mogę powiedzieć o lewej bo ta akurat działa poprawnie, po wyjęciu mryga na biało a prawa nic. Ogólnie w telefonie wyszukuje mi teraz tylko lewa słuchawkę. Próby sparowania na nic, lewa reaguje na obszar dotykowy słuchawki i można ja wyłączyć i zresetować, prawa mogę trzymać i trzymać a ona i tak nie reaguje. Jest jakiś sposób żeby to naprawić czy musze je odesłać? Kupiłem je na oficjalnej stronie za 170 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 30 minut temu, jacobsunday napisał: Jest jakiś sposób żeby to naprawić czy musze je odesłać? Próbowałeś tego? https://www.youtube.com/watch?v=9UlV8xvGYsY Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobsunday Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 2 hours ago, mrosi said: Próbowałeś tego? https://www.youtube.com/watch?v=9UlV8xvGYsY Tak jak mówiłem, po wyjęciu z etui lewa reaguje a prawa nic. Lewa mryga na biało a prawa nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 1 minutę temu, jacobsunday napisał: Tak jak mówiłem, po wyjęciu z etui lewa reaguje a prawa nic. Lewa mryga na biało a prawa nic Powtarzam. Nie pytam, co się działo, kiedy je wyciągnąłeś. Czy zrobiłeś to, co opisano w poradniku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobsunday Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 5 minutes ago, mrosi said: Powtarzam. Nie pytam, co się działo, kiedy je wyciągnąłeś. Czy zrobiłeś to, co opisano w poradniku? Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 To odeślij je w ramach 14-dniowego zwrotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacobsunday Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 1 minute ago, mrosi said: To odeślij je w ramach 14-dniowego zwrotu. Okej, dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 1 minutę temu, jacobsunday napisał: Okej, dzięki. Niestety, nikt nie bawi się w naprawę słuchawek. Prawdopodobnie zostaną "od ręki" wymienione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts