migug Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam Po ostatnich aktualizacjach przestało mi działać ładowanie qc 4.0. Wcześniej używałem ładowarki z Motoroli g7 plus (ładowarka qc 4.0). Podczas ładowania wyświetlał mi się kolorowy napis ładowanie turbo . Po ostatnich aktualizacjach mam już tylko napis szybkie ładowanie taki jak przy fabrycznej ładowarce Xiaomi qc 3.0. Czy ktoś ma podobny problem i jak to naprawić? Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez migug
radier Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 A o ile ci się wydłużył czas ładowania?
migug Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Nigdy tego nie mierzyłem. Ale wydaje mi się że tak od około 20 procent do 70 -80% idzie wolniej.
Nezumi Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Czyli brak "działania" qc stwierdzasz po... nazwie ładowania na ekranie telefonu? Wiesz, że mogła wyjść aktu, która ujednoliciła nazwy? Zmierz miernikami jakie lecą napięcia/natężenia (i nie, nie chodzi o apki, a o fizyczny sprzęt), bo stwierdzenia "wydaje mi się" nijak się mają do stwierdzenia ew. buga... Jak to posprawdzasz, napisz temat ponownie ze wszelkimi danymi, jak na razie to masz tylko własne odczucia... Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi