Gizborek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 andek 10 na moim mi8 uważam że to porażka. Jak zmienić aplikacje domyślnie odtwarzajaca video w aparacie? Nie widzę takiej możliwości. Czy też tak macie że plik jest przewinięty od razu na koniec? Dlatego chcę zmienić odtwarzacz. No i zniknęła mi animacja slow motion w przycisku. Teraz nie wiem kiedy zaczyna 960p... Ktoś coś podpowie?
mrosi Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mariusz.ur Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) To nie wina androida 10 tylko miui. Na Mi 8 z PE i innymi custom romami opartymi na AOSP z androidem 10 jest wybór w czym ma być odtwarzane. Może w tym miui aparat jest powiązany z galerią i tam musisz wybrać w czym ma odtwarzać filmy. Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez mariusz.ur
mrosi Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi