TheLukasG Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 Witam. Od niecałego roki jestem posiadaczem telefonu mi a2 lite. Telefon sprawowal sie dobrze do czasu......aktualizacji. Po zaktualizowaniu system telefon wlacza sie wyskakuje logo android one i..... pojaia sie pasek na ekranie a nast telefon sie restartuje. Chciale wgrac od nowa system posciagalem unlocka i miflash. Chcialem na stronie Xiaomi wypelnic wniosek o odblokowanie telefonu to za kazdy razem jak wciskam przycisk unlock to zostaje przekierowny na forum Xioami. Co mam zrobic. Moze juz ktos mial taki przypadek i pomoze. Pozdrawiam
mariusz.ur Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Jaka zgoda? Po co Unlock? Jeśli miałeś w opcjach programistycznych zaznaczone unlock oem to wystarczy uruchomić telefon w trybie fastboot i wpisać fastboot unlock oem Edytowane 29 Marca 2020 przez mariusz.ur
mrosi Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi