akronix Opublikowano 15 Marca 2020 Opublikowano 15 Marca 2020 Genialna opcja ale.... dioda powiadomień była duża bardziej praktyczna gdy miałem ustawione kolory do poszczególnych rodzajów wiadomości z dużej odległości widziałem czy warto podejść do telefonu i zobaczyć wiadomość czy to sms czy mejl teraz z daleka widzę always display on ale ikonek wiadomości to nie ma szans wiem że mogę znaleźć program który wyświetli duże ikony mejla itp ale... marzę o funkcji gdy nie ma wiadomości to always display on w ogóle jest nieaktywne jak przychodzi np. sms - to wtedy aktywuje się always display on (zegar/grafika + ikonka)
frrancuz Opublikowano 15 Marca 2020 Opublikowano 15 Marca 2020 1 godzinę temu, akronix napisał: marzę o funkcji gdy nie ma wiadomości to always display on w ogóle jest nieaktywne jak przychodzi np. sms - to wtedy aktywuje się always display on (zegar/grafika + ikonka) Osiągniesz to taskerem.
mrosi Opublikowano 16 Marca 2020 Opublikowano 16 Marca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi