Prymus172 Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Witam Po ostatniej aktualizacji Global 11.0.5.0(QFKEUXM) zdjęcia w galerii są niewidoczne już myślałem ze je straciłem ale po podłączeniu tel do PC okazało sie że zdjęcia są. teraz zabrałem zdjęcia na PC i wchodzę w galerię pusto. robię zdjęcie ale nie widze go. co dziwne jeżeli próbuje wysłać do kogoś zdjęcie przez jakiś komunikator np messenger FB to zdjecia są widoczne. pomoże ktoś i podpowie jak to naprawić. A i to jest ciekawe jak otwieram jakieś zdjęcie to tak sie wyświetla Edytowane 6 Marca 2020 przez Prymus172
Astrabonix Opublikowano 14 Marca 2020 Opublikowano 14 Marca 2020 Posiadam Dokładnie ten sam problem. Zrobię fotkę, film i mam ten sam komunikat. Z pozycji sms lub Messenger gdy wejdę bezpośrednio w aparat robiąc fotkę i wysyłając jest ona widoczna. W aplikacji Galeria już nie. Xiaomi Mi 9 T Pro MIUI Global 11.0.5.0
KamPaw Opublikowano 14 Marca 2020 Opublikowano 14 Marca 2020 Nie jestem specjalistą ale może uprawnienia cofnięte dla GaleriaWarto sprawdzićWysłane z mojego MI 9 Transparent Edition przy użyciu Tapatalka
Prymus172 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Opublikowano 20 Marca 2020 wszystko sprawdzone uprawnienia nie są cofnięte
KamPaw Opublikowano 20 Marca 2020 Opublikowano 20 Marca 2020 https://xiaomi.eu/community/threads/redmi-pro-miui-10-2-1-0-stable-gallery-not-working.49635/Sprawdź tu mieli podobny problemWysłane z mojego MI 9 Transparent Edition przy użyciu Tapatalka
Prymus172 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Opublikowano 20 Marca 2020 Nie czaje nie mam takich plików
K3vin Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Prymus172 udało Ci się rozwiązać problem z tym wyświetlaniem zdjęć?? Może ktoś inny miał ten problem i został rozwiązany??
Marrik Opublikowano 1 Maja 2025 Opublikowano 1 Maja 2025 Brawo za odkopanie tematu A tak na serio to nawet jeśli wtedy coś zadziałało, to już może być nieskuteczne. Opisz co się stało, jaki telefon i system a postaramy się coś wykminić.
Mario80 Opublikowano 5 Maja 2025 Opublikowano 5 Maja 2025 UZawsze bylem i jestem zdania że lepiej odkopać stary temat niz zakładać nowy. Dzięki czemu dociera do większej ilosci osób. Telefon. Poco F3 8/256GB, Andek 13 w wersji na Indonezję z możliwością nagrywania rozmów. Problem. Fabryczna aplkacja Galeria zdjec za kazdym razem laduje sie wolno, bez internetu większość zdjec nie ładuje sie, w tym miniaturki. Aplikacja zdjęcia google chodza szybciej, ale bez nety tez większość nie wczytuje sie. Mam uruchomioną opcje kopii zdjęć w chmurze google, ale przecież miniaturki zdjec powinny ładować się bez netu w mgnieniu oka. Parokrotnie pozwalalem galerii na wczytanie wszystkich zdjec, ale mimo to zanika podglad po jakimś czasie.
Rekomendowane odpowiedzi