Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam 

Po ostatniej aktualizacji Global 11.0.5.0(QFKEUXM) zdjęcia w galerii są niewidoczne już myślałem ze je straciłem ale po podłączeniu tel do PC okazało sie że zdjęcia są. teraz zabrałem zdjęcia na PC i wchodzę w galerię pusto. robię zdjęcie ale nie widze go. co dziwne jeżeli próbuje wysłać do kogoś zdjęcie przez jakiś komunikator np messenger FB to zdjecia są widoczne. pomoże ktoś i podpowie jak to naprawić. 

Screenshot_2020-03-06-19-29-52-591_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2020-03-06-19-29-27-441_com.miui.gallery.jpg

A i to jest ciekawe jak otwieram jakieś zdjęcie to tak sie wyświetla 

Screenshot_2020-03-06-19-40-59-819_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2020-03-06-19-41-43-008_com.miui.gallery.jpg

Edytowane przez Prymus172
Opublikowano

Posiadam Dokładnie ten sam problem. Zrobię fotkę, film i mam ten sam komunikat. Z pozycji sms lub Messenger gdy wejdę bezpośrednio w aparat robiąc fotkę i wysyłając jest ona widoczna. W aplikacji Galeria już nie.
Xiaomi Mi 9 T Pro    MIUI Global 11.0.5.0

Opublikowano

Nie jestem specjalistą ale może uprawnienia cofnięte dla Galeria
Warto sprawdzić

Wysłane z mojego MI 9 Transparent Edition przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 lata później...
Opublikowano

Brawo za odkopanie tematu 🪏
A tak na serio to nawet jeśli wtedy coś zadziałało, to już może być nieskuteczne.
Opisz co się stało, jaki telefon i system a postaramy się coś wykminić.

Opublikowano

UZawsze bylem i jestem zdania że lepiej odkopać stary temat niz zakładać nowy. Dzięki czemu dociera do większej ilosci osób.

Telefon.

Poco F3 8/256GB, Andek 13 w wersji na Indonezję z możliwością nagrywania rozmów.

Problem.

Fabryczna aplkacja Galeria zdjec za kazdym razem laduje sie wolno, bez internetu większość zdjec nie ładuje sie, w tym miniaturki.

Aplikacja zdjęcia google chodza szybciej, ale bez nety tez większość nie wczytuje sie.

Mam uruchomioną opcje kopii zdjęć w chmurze google, ale przecież miniaturki zdjec  powinny ładować się bez netu w mgnieniu oka.

Parokrotnie pozwalalem galerii na wczytanie wszystkich zdjec, ale mimo to zanika podglad po jakimś czasie.

Screenshot_2025-05-05-13-04-50-437_com.miui.gallery.jpg