epatryd Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Witam, Od kilku dni dziwnie zachowuje mi się cały system Xiaomi, bramka i szereg urządzeń. Dziwnie bo tak: - nie działa część automatyzacji a część działa - niektóre automatyzacje które zmieniam i zapisuje widzę że maja zrobiony update ale po nocy np. wracają do ustawień z przed updatu. - ciągle włącza się światło bramki - pojawiła sie automatyzacja, której na 100% nie zrobiłem o nazwie: 'porta tancada so' i co lepsze nie jestem w stanie jej usunąć - niektóre urządzenia nie reagują na sterowanie z aplikacji, np. gniazdko elektryczne Wszystkko to bardzo dziwne. Włam do systemu? Z góry dzieki za pomoc! Edytowane 6 Marca 2020 przez epatryd
mrosi Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi