PINGESPONGE2 Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 Witam mam problem z tapetą ekranu głównego, używam podstawowej tapety ale zmienia mi się na inną co 2-4h, denerwuje mnie to bo nie wiem jak to wyłączyć, próbowałem tapety z internetu ale nic cały czas jest taka tapeta Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
PINGESPONGE2 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 Wersja MIUI 11.0.4 (najnowsza wersja na tym telefonie) /\ Redmi Note 8t /\ jak zmienię tapete to po pewnym czasie przenosi mnie do ekranu głównegoWysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 13 minut temu, PINGESPONGE2 napisał: jak zmienię tapete to po pewnym czasie przenosi mnie do ekranu głównego Nie rozumiem tego zdania. A nie masz przypadkiem uruchomionej aplikacji "Codzienne tapety" czy coś w tym stylu? To jest domyślnie zainstalowane i podobno ostatnio zaczęło działać w naszym regionie.
PINGESPONGE2 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 Juz wiem dlaczego nie dzialalo, miałem włączony region wielka Brytania bo czcionke zmienialemWysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
PINGESPONGE2 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Opublikowano 2 Marca 2020 No jednak nie, dalej się zmieniaWysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi