mars28 Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Nazwa przedmiotów: Mi3 Flip Case, folia Nillkin dla Mi3 Opis: Mam do sprzedania Flip Case dla telefonu Mi3, czarny. Nie używany, został tylko rozpakowany. Pochodzi ze sklepu Xiaomiforsale, więc chyba jest oryginalny, wewnątrz ma wytłoczone logo MI i adres www.xiaomi.com. Ma zdarte naklejki na opakowaniu, taka praktyka w tym sklepie chyba. Drugi przedmiot to folia Nillkin dla telefonu Mi3, clear, nie użyta, 1 sztuka, w opakowaniu ściereczka do ekranu i folia do usuwania pyłków kurzu. Każdy z tych przedmiotów może być sprzedany osobno. Ceny podlegają negocjacjom. Cena: Flip Case: 30 zł, Folia Nillkin: 7 zł (ceny nie zawierają kosztów wysyłki) Link do aukcji: -Kontakt: post poniżej lub przez prywatną wiadomośćZdjęcia: Edytowane 25 Marca 2015 przez mars28
Elderbary Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi