=== Rafał === Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 Mam pytanie posiadam Mi9T oraz Mi 9T PRO oba telefony kupione z jednego źródła w wersji global i Mi9T już dawno dostało miui 11 Android 10 a Mi9T PRO do tej pory nic nie otrzymało i ma stare zabezpieczenia 09.2019r czym to jest spowodowane? Oba urządzenia mają region Polska o ile ma to jakieś znaczenie.
nardenis Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 Na mi 9t pro zmien region na USA lub Szwajcarię ja mam stale USA (telefon jest głośniejszy na słuchawkach) i co jakiś Czas są nowe aktu O ile nie masz syf miui na 9T pro Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
=== Rafał === Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Opublikowano 14 Lutego 2020 A co to syf miui? A czemu mi mi 9t otrzymuje aktualizację a Mi9T pro nie dostaje? Oba są global i na regionie Polska. I co do zmiany regionu czytałem że u niektórych później wywalało mnóstwo reklam albo że nie mogli wrócić na region Polski jeżeli to kwestia czasu wolał bym poczekać i bez zbędnych kombinacji otrzymać aktualizację bo jak coś zepsuje to już nie naprawie bo się nie znam. I czy nie stracę gwarancji telefony mają dopiero miesiąc czasu.
FromWP Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 5 minut temu, === Rafał === napisał: wolał bym poczekać i bez zbędnych kombinacji otrzymać aktualizację bo jak coś zepsuje to już nie naprawie bo się nie znam. To poczekaj. Nowszy Android to na razie nowsze problemy. Gwarancji nie stracisz, to oficjalne aktualizacje wydawane sukcesywnie w różnym czasie dla różnych regionów. Dostaniesz.
=== Rafał === Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Opublikowano 14 Lutego 2020 Zastanawiało mnie tylko czy z moim telefonem jest coś nie tak czy producent zapomniał o swoim flagowym telefonie. Na stronie Xiaomi wychodzi na to że aktualizacja wyszła już dawno na mi 9t pro a ja jej dalej nie mam a żony mi 9t dostał już dawno. Ciekawi mnie czy tylko ja mam ten problem czy inni też na mi 9t pro.
mrosi Opublikowano 15 Lutego 2020 Opublikowano 15 Lutego 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi