juniorcis Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Chciałbym zmienić region lecz w ustawieniach nie mam takiej opcji. Telefon MI9se, miui 11.2 xiaomi.eu 21.20.1
0 marcinj6 Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 Pobierz ze sklepu google play build.prop editor i tam zmień region.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
0 juniorcis Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Opublikowano 13 Lutego 2020 Zmieniłem lecz bez zamierzonego skutku, w sklepie Play nadal ( produkt niedostępny w twoim kraju)
0 juniorcis Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Opublikowano 13 Lutego 2020 Aplikacja z sklepu Play dostępna na Norwegię. http://www.rema.no/ae/
0 juniorcis Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Opublikowano 13 Lutego 2020 Ok, spróbuję zmienić lokalizację na koncie w sklepie play
0 piter1114 Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) Dołączę się do tematu, po powrocie na globala mam tylko region chiny , zmiana build.prop editor z Global na EU czy PL nic nie dała , (znalazłem tylko opcję ro.miui.build.region=Global) w jakiś pomysł? --------------- Udało mi się wg TEGO pomysłu naprawić ustawienie regionu na polski, ale jest tylko ten jeden region (polska-systemowy) ew.zmiana na inny , w celu zmiany np.motywu jest niemożliwa. Znalazłem też TAKI wątek, gdzie jest mowa o tym,że ani wgranie romu przez twrp ani przez miflasha nie pomoże, tyko opcja przez fastboot, jednak w moim przypadku (telefon z chin z odblokowanym bootloaderem) jest chyba trochę ryzykowne. Edytowane 13 Lutego 2020 przez piter1114
Pytanie
juniorcis
Chciałbym zmienić region lecz w ustawieniach nie mam takiej opcji. Telefon MI9se, miui 11.2 xiaomi.eu 21.20.1
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi