Artur87 Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 Cześć, mam nietypowy problem. Mianowicie korzystam z MiFit dla mojego Mi Band 4 (wcześniej 3) juz od ponad roku. Po zainstalowaniu i ustawieniu wszystkich interesujących mnie opcji, po wyjściu z aplikacji pojawiła się jedynka u góry ikonki MiFit. I tak od roku jest. Myślałem że to jakieś powiadomienie, albo uwaga żebym jeszcze coś ustawił ale uwierzcie, wszystko (chyba) przejrzałem .... Any idea co to oznacza?
frrancuz Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 Masz włączone plakietki(różnie się nazywa w różnych systemach, nie pamiętam z miui) i pokazuje ci 1 powiadomienie z miFit bo masz miFit na belce. Powinno być w opcjach powiadomień, etykiety czy coś. I odznacz pokazywanie etykietki w miFit. Zniknie 1 1
Artur87 Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Opublikowano 11 Lutego 2020 46 minutes ago, frrancuz said: Masz włączone plakietki(różnie się nazywa w różnych systemach, nie pamiętam z miui) i pokazuje ci 1 powiadomienie z miFit bo masz miFit na belce. Powinno być w opcjach powiadomień, etykiety czy coś. I odznacz pokazywanie etykietki w miFit. Zniknie 1 Nie mam pytań! hahahaha zadziałało! Rok niewiadomej i... człowiek całyczas się czegoś uczy. Dzięki jak nie wiem co bo choćto detal, wiem już jaki
mrosi Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi