Robinson Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam, Zdarza mi się dzwonić za pomocą Whatsappa do osoby, która używa Redmi 4A, ale nie ma wi-fi. Internet ma tylko z sieci GSM. Nie wiem z czego to wynika, ale mimo że u mnie jest sygnał dzwonienia, to u odbiorcy w ogóle nie ma sygnału dzwonienia i odbiorca nie wie, że do niego dzwonię przez Whatsappa. Wydaje mi się, że ani sieć ani Whatsapp nie są uśpione. Co można zrobić, żeby zapewnić, że Whatsapp zawsze dzwoni u odbiorcy? Ma ktoś jakiś pomysł, co należałoby jeszcze zmienić w ustawieniach telefonu?
mariusz.ur Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 Dodaj Whatsapp do autostartu, oszczędzanie energii "bez ograniczeń", sprawdź uprawnienia.
Robinson Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Opublikowano 11 Lutego 2020 OK. Dzięki. Dodam do autostartu jak będę miał dostęp do telefonu. Zobaczę jeszcze jakie tam są opcje z tym oszczędzaniem energii, a uprawnień na pewno Whatsapp ma dużo.
PauletteClayton Opublikowano 5 Czerwca 2021 Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) dlaczego nie przełączasz się między wersjami WhatsApp. używam baixar whatsapp gb. jest o wiele lepiej Edytowane 11 Czerwca 2021 przez PauletteClayton
Rekomendowane odpowiedzi