Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od tygodnia jestem posiadaczem nowego xiaomi redmi note 8 pro i to powrót do marki xiaomi po pewnym czasie. Chodzi o kody MMI - próbując jakiś wysłać mam błąd - problem z połączeniem lub błędy kod mmi. W poprzednim xiaomi miałem to samo i rozwiązało to wyłączenie prefixu. Jednak w tej wersji za chiny ludowe nie mogę dokopać się do tej opcji...

Byłbym wdzięczny za pomoc!

Opublikowano

Cóż... Niestety ten model ma już appki Kontakty i SMS oraz Dialer od Google, nie MIUI. Więc szukałbym tego w odniesieniu do aplikacji Google.

Mnie nie udało się znaleźć nigdzie informacji o możliwości wyłączenia prefiksu w dialerze Google...

Opublikowano
16 minut temu, wesker napisał:

za chiny ludowe nie mogę dokopać się do tej opcji

Telefon, Ustawienia (trzy kropeczki na górze po prawej) Asystent wybierania numeru, wyłączasz i prefiksu nie dodaje. Tylko nie wiem czy tu tkwi problem. Ja doinstalowałemKontakty i dialer z Miui. W nim nie działają kody (reszta przy dzwonieniu działa), w googlowym działają, a mam włączone dodawanie prefiksu.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, dzidexx napisał:

Ten działa:

*#61#

?

no ten działa... co to oznacza?

59 minut temu, FromWP napisał:

Telefon, Ustawienia (trzy kropeczki na górze po prawej) Asystent wybierania numeru, wyłączasz i prefiksu nie dodaje. Tylko nie wiem czy tu tkwi problem. Ja doinstalowałemKontakty i dialer z Miui. W nim nie działają kody (reszta przy dzwonieniu działa), w googlowym działają, a mam włączone dodawanie prefiksu.

Faktycznie tego się nie doszukałem wcześniej - dzięki! Jednak problem nie leży w prefiksie bo wciąż lipa:/

Edytowane przez wesker