Esim Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Witam. Od niedawna jestem posiadaczem mibox s 4k i mam 2 problemy, 1.na redmi 6a pobralem aplikacje mi pilot i pokazuje że nie obsługuje irde to wiadome, ale mogę sterować miboxem przez wifi to samo wifi ale się nic nie dzieje na ekranie telefonu jakby się nie widzialy, da się jakoś to połączyć 2.na mibox ja oglądam YouTube to się przycina obraz na kilka sekund lub idzie w zwolniony tempie a później przyspiesza żeby nadrobić do dźwięku. Edytowane 2 Lutego 2020 przez Esim Tytul
PawelG7 Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Jeśli chodzi o pierwsze, to telefon i box muszą być podłączone do tej samej sieci WiFi, żeby to działało, nie jestem pewien jak jest z połączenie BT, bo tego nie testowałem. IMHO obsługa przez telefon jest średnio wygodna. Co do drugiego, to full reset, powinien pomóc na te przypadłości, ewentualnie odinstaluj apkę YT i zainstaluj na nowo, albo zainstaluj Smart YT TV. Edytowane 3 Lutego 2020 przez PawelG7
Rekomendowane odpowiedzi