Maniakk Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 (edited) Witam, Zakupiłem dwa budziki Xiaomi Qingping (https://qingping.co/dove/overview). Niestety nie moge sie połączyć ani przez Mi Home ani przez wbudowanego bluetootha. Próbowałem przez Iphona i Huawei. Macie jakiś pomysł ? Jest szanse żeby połączyć budziki? Dodam że iPhone nie wykrywa w ogóle budzików, Huawei wykrywa, ale nie da się połączyć. Edited January 24, 2020 by Maniakk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Jaki region masz ustawiony w Mi Home? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasm2111 Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Mam taki sam problem wyskakuje komunikat qingping Alarm Clock odrzucił Twoje żądanie sparowania, region w Xiaomi Home ustawiony jest na Polska. Resetowałem już kilka razy telefon nic nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Trzeba ustawić region na Chiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasm2111 Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Tak działa dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Jeśli kto pomógł - podziękuj klikając "lajka" na jego wpisie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts