Maniakk Opublikowano 24 Stycznia 2020 Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Witam, Zakupiłem dwa budziki Xiaomi Qingping (https://qingping.co/dove/overview). Niestety nie moge sie połączyć ani przez Mi Home ani przez wbudowanego bluetootha. Próbowałem przez Iphona i Huawei. Macie jakiś pomysł ? Jest szanse żeby połączyć budziki? Dodam że iPhone nie wykrywa w ogóle budzików, Huawei wykrywa, ale nie da się połączyć. Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Maniakk
pkonrad Opublikowano 24 Stycznia 2020 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Jaki region masz ustawiony w Mi Home?
adasm2111 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Mam taki sam problem wyskakuje komunikat qingping Alarm Clock odrzucił Twoje żądanie sparowania, region w Xiaomi Home ustawiony jest na Polska. Resetowałem już kilka razy telefon nic nie pomaga.
mrosi Opublikowano 28 Stycznia 2020 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Jeśli kto pomógł - podziękuj klikając "lajka" na jego wpisie.
Rekomendowane odpowiedzi