Vexel Opublikowano 23 Stycznia 2020 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Witam jestem posiadaczem telefonu xiaomi redmi 5.Telefon się strasznie zacinał więc postanowiłem zrobić hard reset poprzez przyciśnięcie power i volume (+).Poczekałem z 4 min i wyskoczyła konfiguracja najpierw musiałem się zalogować na konto xiaomi póżniej start język,region,połączyć się z wifi,zaakceptować warunki i wyskoczyło kopiowanie danych do wyboru mam 1.Skopiuj dane z urządzenia z androidem,Iphone lub z chmury 2.Skonfiguruj jako nowy,zacznij od zera,Nie ważne co wybiorę to muszę narysować wzór którego nie pamiętam.Jest możliwość ominięcia tego poprzez wgranie jakiegoś romu ? Dodam że nie posiadam twrp miui wersja V11.0.2.0.
mariusz.ur Opublikowano 23 Stycznia 2020 Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Bez logowania do konta Gmail powinna być opcja pomiń. Edytowane 23 Stycznia 2020 przez mariusz.ur
mrosi Opublikowano 23 Stycznia 2020 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi