Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Zainstalowałem MIUI Polska z poradnika https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi-eu-na-mi-9t-redmi-k20/

Wszystko przeszło zgodnie z planem, choć gdy postanowiłem zaktualizować telefon zaczęły się schody. Po kliknięciu w Updaterze pozycji "Sprawdź MD5 i zainstaluj" wyskakuje komunikat "pamiec wewnetrzna jest zaszyfrowana po restarcie do recovery wprowadz aktualny wzor , pin badz haslo ekranu...". Niestety w Tryb Recovery nie udaje mi się wejść. Na wyłączonym telefonie próbowałem wszelkich kombinacji klawiszowych, np. VOL+ i Power, VOL+, VOL- i Power. Jedynie udaje mi się dojść do trybu Fastboot i dalej nic, każda próba skutuje powrotem do fastboot lub restartem telefonu. Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, frrancuz napisał:

Wgraj w fastboot twrp. Od razu zrestartuj do recovery. Do skutku, pierwsze co ma się załadować to recovery. Jak się załaduje to factory reset. Flash romu (z SD lub otg)

Nie chce załadować recovery, tylko Fastboot... Nie wiem co dalej począć, utknąłem w miejscu.

Po wpisaniu komendy 

fastboot boot twrp.img

gaśnie ekran i nic się nie dzieje.

Probowałem wiele razy przez Updatera by zainstalował aplikację przez Recovery i za którymś razem załapało. Dzięki za pomoc.

Edytowane przez sharanno
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...