Miloszex Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Cześć mam pytanie od nie całego tygodnia posiadam mi9t pro na ekranie mam folię ochronną która nie pokrywa może milimetra ekranu telefon miałem dosłownie 3 razy w kieszeni w jeansach zauważyłem jakieś dziwne plamy jakby obtarcia na nie pokrytym folia ekranie czy to możliwe żeby od spodni się porysował czy to nie wiem jakiś czujnik no w końcu to podobno Gorilla..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Czujnika to w tym miejscu nie ma...A próbowałeś to wyczyścić? Może jakieś resztki kleju.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloszex Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Próbowałem nawet spirytusem na patyczku z wacikiem i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 No to jeśli nie jest to zabrudzenie, to masz w gratisie rysy/zmatowienie.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloszex Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 To super.... Nowy telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Jak nie jest głębokie to jest nadzieja że się zapoleruje podczas używania.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloszex Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Raczej wątpię mam tylko nadzieję że nie będzie się powiększać. Dziękuję Ci za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Może zahaczyłeś np o sprzączkę paska czy o klucze, może jakiś nit przy kieszeni masz, o sam dżins to nie ma prawa się zarysować.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloszex Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Nakleję nową folie na cały ekran żeby dalej się nie rysował Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Przecież na zdjęciu widać, że w tym miejscu rant folii też jest uszkodzony (porysowany), więc zapewne albo telefon upadł akurat w to miejsce, albo gdzieś został przytarty. Samo na pewno się to nie zrobiło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloszex Posted January 13, 2020 Author Share Posted January 13, 2020 Folia jest zatarta bo próbowałem to zmyć spirytusem na waciku i się odkleiła..... Nie upadł ani nie zahaczyłem o nic. Moim zdaniem wada fabryczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts