Gość Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) [==================================================================] W związku z czasowym zawieszeniem, bez dania racji, mojego konta przez moderatora uznałem, że to forum nie jest warte mojego czasu i nie zasługuje na dzielenie się wieloletnim, kompleksowym doświadczeniem i kompetencjami. Czego konsekwencją jest usunięcie mojego wpisu. Edytowane 12 Stycznia 2020 przez Gość modrator-ignorant
Nezumi Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
maik30d Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ciężko w tych czasach będzie coś takiego znaleźć. Samsung się chwali , że niby jest super bezpiecznym . Konox? Czy jakoś tak się to nazywało. Ale generalnie cię doskonale rozumiem ! Niestety - darmowe nic nie jest. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
JamCiTo Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Pierwsze pytanie : kto? Kto martwi się o etykę szpiegowania, inwigilowanie i podobne pierdoły kupuje smarkfona szczególnie z iosem, czy na androidzie? Dla takich osób jedynym sprawnym, dobrym i bezpiecznym telefonem jeet ten na korbkę.... O ile nasz służby nie zapuszczą u odbiorców pegasusa... Tak inwigilować/szpiegować/pozyskiwać dane na lewo jak robią to amerykanie nikt inny nie potrafi. Zejdź kolego na ziemię...
mrosi Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi