Maajkel Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Witam wszystkich Jest to mój pierwszy post na forum, lecz przeczytałem je trochę i nadal nie wiem jak to zrobić i czy w ogóle da się to zrobić... Wiec wchodząc w apke muzyka i wybierając online mam same Chinskie utwory/playlisty. i pytanie, czy da sie to zmienić na jakieś nasze? tj polskie lub inne? Edytowane 6 Marca 2015 przez Maajkel
Acid Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Tak ma być i inaczej nigdy nie będzie. Wysłane z MI4
SmallCutePenguin Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Usługa Baidu Music jest przeznaczona na rynek azjatycki tak więc nie znajdziesz w niej polskich utworów (no chyba że disco polo, podobno popularne tam jest). Zainstaluj sobie np. Spotify.
avish Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 A da się wywalić całkowicie ten moduł online? Bo czasem jak wchodzę w muzykę to mam napis "nie wpisano się" i przez to wgl nie mogę wejść w listę utworów
Acid Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 A da się wywalić całkowicie ten moduł online? Bo czasem jak wchodzę w muzykę to mam napis "nie wpisano się" i przez to wgl nie mogę wejść w listę utworów Nie. Bo ja z tego korzystam. //Z25: ja też
Rekomendowane odpowiedzi