Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już cztery lata, jak używam Mi 4c. Nie sądziłem, że tyle czas będę miał ten model w ciągłym użyciu. Jedyne, co wymieniłem, to baterię po trzech latach. No i ciągle brakuje mi w nim pamięci wewnętrznej. A tak nie mam mu nic do zarzucenia. 

Ale chyba czas na zmianę. Przymierzam się do Mi 9T, choć wolałbym coś o podobnych "bebechach", ale ekranie w okolicy 5 cali.

Ktoś mnie przebije czasem użytkowania Mi 4c? ;-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hejka, ja ze swoim Mi 4 c Pro zbliżam się do 4 latek (coś koło marca wypada) i też już jestem po wymianie baterii (2 krotnie), i niestety wciąż szukam następcy.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem czy to było do mnie. Dziś próbowałem znaleźć taniego Mi Note 10, ale nie ma opcji wysyłki z Hiszpanii. Wydaje mi się, że mógłbym go polubić.

Mi4c

• 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Używałem od premiery do września 2020 roku. To będzie nawet 5 lat :D od tego czasu mam Mi Note 10 Lite, ale czasami jeszcze korzystam ze starego. Niestety nie potrafiłem znaleźć nowego telefonu, który równie dobrze spełniłby moje oczekiwania co Mi4c.

• 3 lata później...
Opublikowano

mam nadzieję, że nie zostanę ukrzyżowany za odkopanie wątku po 3 prawie 4 latach ale do dzisiaj używam Mi 4c :)

odbierz telefon działa słabo bo jest to jakaś stara wersja, ale jakoś daję radę 

na codzień BT i WiFi wyłączone - jak nie rozmawiam to tel wytrzymuje 2/3 dni, z rozmowami mniej - to oczywiste, ale jak jest rozmowa to 2 godziny mu nie straszne

bateria raz wymienione coś koło 2020/2021 - z AE - coś markowego - chyba Nohon albo coś podobnie brzmiącego - działa całkiem ok :) 

aż żal, że na rynku nie ma nic sensownego w tych gabarytach... co prawa Sony ma jakieś wąskie modele ale kosztują one ok 1000zł i parametrami nie zachwycają, a do tego są bardzo wysokie 

Mi 4c to jeden z najdłużej użytkowanych telefonów, wcześniej N86 około 10 lat