Wuniuń Opublikowano 26 Grudnia 2019 Opublikowano 26 Grudnia 2019 To już cztery lata, jak używam Mi 4c. Nie sądziłem, że tyle czas będę miał ten model w ciągłym użyciu. Jedyne, co wymieniłem, to baterię po trzech latach. No i ciągle brakuje mi w nim pamięci wewnętrznej. A tak nie mam mu nic do zarzucenia. Ale chyba czas na zmianę. Przymierzam się do Mi 9T, choć wolałbym coś o podobnych "bebechach", ale ekranie w okolicy 5 cali. Ktoś mnie przebije czasem użytkowania Mi 4c? ;-)
Dario Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 U mnie 4 lata minęło w październiku Mi4c 1
M1r3k Opublikowano 21 Stycznia 2020 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Hejka, ja ze swoim Mi 4 c Pro zbliżam się do 4 latek (coś koło marca wypada) i też już jestem po wymianie baterii (2 krotnie), i niestety wciąż szukam następcy.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1
SzczufFun Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 Dobra pytanie czy w siajomaki chcesz dalej lecieć czy może zmieniasz dystrybucje?
Dario Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 Nie wiem czy to było do mnie. Dziś próbowałem znaleźć taniego Mi Note 10, ale nie ma opcji wysyłki z Hiszpanii. Wydaje mi się, że mógłbym go polubić.Mi4c
qbex Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 U mnie 4 lata będzie w lipcu (no, w rodzinie - od 2 lat używa go mama). Jaki ROM uznajecie za najstabilniejszy?
Matixx Opublikowano 8 Marca 2021 Opublikowano 8 Marca 2021 Używałem od premiery do września 2020 roku. To będzie nawet 5 lat od tego czasu mam Mi Note 10 Lite, ale czasami jeszcze korzystam ze starego. Niestety nie potrafiłem znaleźć nowego telefonu, który równie dobrze spełniłby moje oczekiwania co Mi4c.
Dario Opublikowano 8 Marca 2021 Opublikowano 8 Marca 2021 A widzisz. Ja podobnie, po latach zauroczenia Mi4c, przesiadłem się ostatecznie na to co ty .Mi Note 10 Lite
www2 Opublikowano 13 Listopada 2024 Opublikowano 13 Listopada 2024 mam nadzieję, że nie zostanę ukrzyżowany za odkopanie wątku po 3 prawie 4 latach ale do dzisiaj używam Mi 4c odbierz telefon działa słabo bo jest to jakaś stara wersja, ale jakoś daję radę na codzień BT i WiFi wyłączone - jak nie rozmawiam to tel wytrzymuje 2/3 dni, z rozmowami mniej - to oczywiste, ale jak jest rozmowa to 2 godziny mu nie straszne bateria raz wymienione coś koło 2020/2021 - z AE - coś markowego - chyba Nohon albo coś podobnie brzmiącego - działa całkiem ok :) aż żal, że na rynku nie ma nic sensownego w tych gabarytach... co prawa Sony ma jakieś wąskie modele ale kosztują one ok 1000zł i parametrami nie zachwycają, a do tego są bardzo wysokie Mi 4c to jeden z najdłużej użytkowanych telefonów, wcześniej N86 około 10 lat
Rekomendowane odpowiedzi