Szym Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Witam Wydaje mi się, że od pewnego czasu mój odkurzacz zaczął głośniej pracować ( i to zauważalnie głośniej ). Rozebrałem ( co szło - jest na gwarancji ), wyczyściłem co szło i nic to nie dało. Zauważyłem jedynie, że podczas sprzątania z tyłu odkurzacza "powietrze" wyrzucane jest tylko z jednej strony (lewej). Mógłby ktoś sprawdzić czy u niego też tak jest ? Pomijając pytania, nie mam włączonego trybu wykrywania dywanów Z góry dziękuję za odpowiedź na pytanie dot. wyrzucanego powietrza Pozdrawiam
szybki76 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Hej.U mnie wieje tylko jednym. Pewno drugim zaciąga powietrze.Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
Szym Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2019 Super, dzięki wielkie za odpowiedź Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
qubap Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Może po prostu zmieniłeś tryb sprzątania na turbo?
SMART HOME PL Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 7 godzin temu, qubap napisał: Może po prostu zmieniłeś tryb sprzątania na turbo? mogło tak być
KuChar Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Hej.U mnie wieje tylko jednym. Pewno drugim zaciąga powietrze.Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu TapatalkaW drugim jest głośnik. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi