Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam programu do nagrywania rozmów, który współpracuje z Redmi 1S bezproblemowo. Obecnie korzystam z aplikacji Call Recorder w wersji free. Nie jestem z niego zadowolony bo działa nagrywanie tylko mojego głosu, drugiego rozmówcy nie słychać. Próbowałem wielu konfiguracji i bez rezultatu, czasami nagrywa prawidłowo ale to loteria bo jest to 1 na 20 rozmów.

Jeśli jakiś posiadacz Redmi 1S ma sprawdzoną i działającą aplikacje do nagrywania, prosiłbym o podanie nazwy albo linka na Google Play. W sumie nie ma znaczenia czy free bądź płatna. Ważne żeby była sprawdzona faktycznie na 1S.

Opublikowano

Ale 1S ma wbudowane nagrywanie. W ustawieniach rozmów sxukaj

Wysłane z mojego HM 1SW przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Obecnie korzystam z aplikacji Call Recorder w wersji free. Nie jestem z niego zadowolony bo działa nagrywanie tylko mojego głosu, drugiego rozmówcy nie słychać. Próbowałem wielu konfiguracji i bez rezultatu, czasami nagrywa prawidłowo ale to loteria bo jest to 1 na 20 rozmów.

W ustawieniach programu jako źródło dźwięku wybierz Linia telefoniczna.

Ten program ma sens jak używasz CM 11 bo na MIUI 5 masz wbudowane nagrywanie.

Opublikowano (edytowane)

@arx Rzeczywiście jest taka opcja, dzięki za informację bo nie wiedziałem o tym (zresztą tak jak o 50% funkcjach tego telefonu :rolleyes: ).

Sprawdziłem na szybko i na razie jeszcze bez testów, ale bardzo uboga ta funkcja, nie ma do wyboru jakości nagrywania, formatu plików itd. Oczywiście przetestuje ją, ale...

Jeśli ktoś zna jakąś zewnętrzną apkę która współpracuje z 1S to proszę o propozycje.

@fredek  Dzięki, ale jak wspominałem prawie wszystkie funkcje wypróbowałem (i kombinacje) ale nadal nie nagrywa prawidłowo, tylko loteria.

Edytowane przez Gargantua
Opublikowano

@fredek  Dzięki, ale jak wspominałem prawie wszystkie funkcje wypróbowałem (i kombinacje) ale nadal nie nagrywa prawidłowo, tylko loteria.

Co masz za ROM ?

Ja tego programu używam od początku roku na CM 11 w wersjach R15..R21 i zdecydowanie działa prawidłowo, nie ma z nim najmniejszego problemu.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

Problem powrócił. Od momentu kiedy założyłem ten temat, stałem się użytkownikiem programu ACR (Another Call Recorder). Wszystko działało OK, na Cyanogenmod 11 jak i na CM12. Od 4 dni używam najnowszego Cyanogena z numerem 13, pobranego stąd http://forum.xda-developers.com/redmi-1s/orig-development/cyanogenmod-13-0-t3265044

Niestety nagrywanie rozmów przestało działać. Nie wiem czy to wina Romu, czy to coś w telefonie się zepsuło. Czy ktoś z Was korzysta z ACR na Cyanogenie 13? Jeśli tak to prosiłbym o potwierdzenie czy działa u Was wszystko prawidłowo.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...