gawendziak Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Witam, od 3 tygodni użytkuję Roborocka s50. Wszystko z nim jest w porządku oprócz małej, strasznie irytującej rzeczy. Od jakiegoś czasu, a właściwie od początku ale teraz co raz bardziej piszczy mu zderzak podczas odbijania się od przeszkody. Pisk jest na tyle wysoki i nieprzyjemny dla ucha (jak pisk kredą o tablicę), że zaczynam się zastanawiać nad reklamacją. Czy ktoś miał również podobny problem i czy udało mu się go rozwiązać, bo szczerze mówiąc nie chcę się bawić w wysyłki, przesyłki itp. jeśli może to jakaś pierdoła i mogę sam to zrobić. Póki co wolę nic nie ruszać, żeby w razie czego nie zepsuć. Pozdrawiam
KuChar Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Rozbierz, sprawdź. Tam jest tylko jedna blaszka, która sprężynuje. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
gawendziak Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2020 Dzięki za radę, ale w jaki sposób mogę go rozebrać? Jak zdjąć pokrywę zderzaka? Nie chcę próbować na siłę, bo boję się że coś uszkodzę a nie chciałbym tracić gwarancji w razie czego. Jakaś podpowiedź?
qubap Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 13 godzin temu, gawendziak napisał: Dzięki za radę, ale w jaki sposób mogę go rozebrać? Jak zdjąć pokrywę zderzaka? Nie chcę próbować na siłę, bo boję się że coś uszkodzę a nie chciałbym tracić gwarancji w razie czego. Jakaś podpowiedź? Obróć do góry kołami.Od spodu zderzaka powinno być kilka małych śrubek. Nie pamiętam czy to wystarczy bo możliwe że będzie też trzeba zdjąć pokrywę. Tak czy siak to tylko kilka śrubek.
Rekomendowane odpowiedzi