Cytrynka13 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Witam. Opaska Mi band 4 wysyła mi ciągle wiadomość : Połaczono Mi banda. Dosłownie co minutę wibrując przy tym. Co z tym zrobić ? Edytowane 18 Grudnia 2019 przez Cytrynka13 Zbyt krótki tytuł
Mateusz.Ch Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 4 godziny temu, Cytrynka13 napisał: Opaska Mi band 4 wysyła mi ciągle wiadomość : Połaczono Mi banda. Pierwsze słyszę, aby opaska wysyłała powiadomienie, gdy połączy się ze smartfonem. Jest taka funkcja w Notify, ale nie w Mi Fit. Powiadomienie pochodzi z aplikacji Mi Fit czy jakiejś innej? Przede wszystkim jest możliwość ustawienia, z jakich aplikacji chcemy powiadomienia.
Cytrynka13 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2019 Powiadomienie przychodzi z Notify. Wygląda mi na to jakby opaska się rozłączała i łączyła ponownie. Przestaje wtedy wysyłać powiadomienia że ktoś dzwoni.
Mateusz.Ch Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 7 godzin temu, Cytrynka13 napisał: Powiadomienie przychodzi z Notify. W aplikacji wejdź w Ustawienia Mi Band (Band Settings; "hamburger" w lewym górnym rogu) i na samym dole wyłącz Połączenie z Mi Bandem. Inna sprawa, że z jakiegoś powodu zrywa Ci połączenie. Posprawdzaj wszystkie ustawienia oszczędzania energii dla Bluetooth i aplikacji, by było bez ograniczeń, zakłódkuj aplikację Notify, czyli na ekranie głównym wejdź w "karty" otwartych aplikacji, kliknij i przytrzymaj Notify i wybierz kłódkę.
Rekomendowane odpowiedzi