Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od miesiąca jestem posiadaczem mi 9t pro .Po przesiadce z mi mixa 2s zauważyłem że nie zapisuje mi się historia połączeń , tzn jak np. wybieram na klawiaturze nr telefonu pod którym dzwoniłem z tydzień wcześniej to nie wyświetla mi się że w ogóle dzwoniłem pod ten nr . W mi mix 2s nie miałem takiego problemu a  nawet pokazywał mi że dzwoniłem pod dany numer z rok temu i ta osoba dzwoniła do mnie z pół roku temu , generalnie miałem pełną historię wszystkich połączeń przychodzących i wychodzących ( niezapisanych numerów ) Wiecie w czym może być problem ??? 

Opublikowano

Mam tak samo,  pojawiło po aktualizacji do najnowszego MIUI11 Global, bardzo irytujące.
Wcześnie na MIUI 10 wszystko było ok.
Dodatkowo, wcześniej często wybierane telefony były podpowiadane, teraz zawsze pojawia się wszystko alfabetycznie wg książki adresowej..

Opublikowano

Dokładnie , poza tym dużo lagów i błędów , liczę na to że po aktualizacji poprawią wszytko i będzie można normalnie korzystać z tego urządzenia ...

Opublikowano
Dnia 10.12.2019 o 22:46, Arq82 napisał:

Wiecie w czym może być problem ??? 

W dialerze od Googla który wstawili w globalu, a to "cudo" nie do końca jest kompatybilne z Miui. U mnie zaczęło to działać w miarę poprawnie po zainstalowaniu dialera Miui (i skonfigurowaniu wszystkiego). Niestety nie da się wybrać na stałe jako domyślnego dialera Miui bo wywala błędy, ale sama instalacja i konfiguracja pomogła w działaniu tego googlowego. Po wszystkim można odinstalować.