kris_ZST Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Hej, jak w temacie. Nie wiem dlaczego (mam wrażenie, że po ostatnich 2 aktualizacjach) aplikacja mi fit wyłącza się niewiedzieć czemu automatycznie. Jest zablokowana (kłódeczka), w ustawieniach baterii ma ustawienie bez ograniczeń. Telefon to mi mix 2s wersja systemu: miui 11.1 9.12.5. Restart telefonu do ustawień fabrycznych + ponowna instalacja aplikacji nie pomogła. Może ktoś pomóc ? staje się to irytujące :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 A na czym opierasz te wrażenie że apka nie działa w tle?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Test Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 No właśnie, bo to, że znika czasem ikonka z paska statusu wcale nie oznacza, że apka nie działa w tle. Sam tak miałem kilkukrotnie na wcześniejszych wersjach romu, ale od kilku ostatnich aktualizacji sytuacja się już nie powtarza. Inna sprawa, że też mnie to denerwowało, ale nie na tyle, by dla jednej apki robić reset telefonu Ja sobie w inny sposób radziłem, po prostu w ustawieniach MiFit odznaczałem i zaznaczałem na nowo, że ma wyświetlać ikonę i tyle, ikonka wracała na pasek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baczyński Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Na telefonie umidigi a7 pro, android 10 aplikacja po kilku minutach znika z paska powiadomień i przestają dochodzić powiadomienia. Wszystkie możliwe opcje przekopane, zaktualizowane, oszczędzanie energii wyłączone . Pomoże ktoś rozwiązać problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaS1988 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Ktoś rozwiązał problem? Mi fit i u Mnie przerywa trening. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts