RainbowSheep Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) Witam, dzisiaj upuściłem przypadkiem telefon na talerz, ku mojemu zdziwieniu pękło szkło oraz ekran przestał działać - wyświetla jedynie paski oraz kropki przy miejscu upadku (górna część ekranu pod aparatem). Zwracam się z pytaniem czy polecacie jakiś dobry serwis najlepiej Gdynia w którym wymienią mi szkło i ekran w telefonie ? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Edited December 9, 2019 by RainbowSheep Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Witam, dzisiaj upuściłem przypadkiem telefon na talerz, ku mojemu zdziwieniu pękło szkło oraz ekran przestał działać - wyświetla jedynie paski oraz kropki przy miejscu upadku (górna część ekranu pod aparatem). Zwracam się z pytaniem czy polecacie jakiś dobry serwis najlepiej Gdynia w którym wymienią mi szkło i ekran w telefonie ? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.Najlepiej sam kup ekran i wymień. Dragon ttWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainbowSheep Posted December 9, 2019 Author Share Posted December 9, 2019 Czy to zadanie mnie nie przerośnie ? Nigdy wcześniej tego nie robiłem. Jest szansa że coś innego uległo uszkodzeniu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullsblood Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Wyślij do mi center tam ci zrobią to od ręki Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Dnia 9.12.2019 o 19:36, RainbowSheep napisał: Czy to zadanie mnie nie przerośnie ? Nigdy wcześniej tego nie robiłem. Jest szansa że coś innego uległo uszkodzeniu ? Przeważnie sam ekran - jak nie spróbujesz to się nie nauczysz, krok po kroku tutoriali mnóstwo na necie. Jeżeli wolisz zlecić i chcesz mieć zrobione dobrze to tylko mi center. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts