rosyjsky Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Witam. Wczoraj zaktualizowałem mój telefon do miui 11 i od tamtej pory są problemy z twrp. Wgrać sie wgrywa, lecz po wyjściu z twrp i restarcie telefonu on sie "zawiesza"? pokazuje sie ekran ładowania i te 3 kropeczki na dole ekranu migają po czym telefon sie restartuje i odpala twrp i tak w koło macieja. czyszczenie nie pomaga, jedynym wyjściem z tego jest wgranie z poziomu twrp systemu na nowo, a jak wgram znów twrp to dzieje sie to samo. Robi sie tak na każdym możliwym twrp próbowałem też orange fox`a ale też to samo. jest jakiś sposób na to ? czy to wina nowego systemu ? Wersja systemu miui 11 global v11.0.4.0pfgmixm. Edytowane 3 Grudnia 2019 przez rosyjsky
mrosi Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 7 godzin temu, rosyjsky napisał: Witam. Wczoraj zaktualizowałem mój telefon do miui 11 i od tamtej pory są problemy z twrp. Wersja systemu miui 11 global v11.0.4.0pfgmixm. Odblokowałeś bootloader?
rosyjsky Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 Dnia 3.12.2019 o 18:37, mrosi napisał: Odblokowałeś bootloader? Odblokowany, dodam tylko ze na miui 10 wszystko śmigało elegancko i root też śmigał jak bajka. tylko po aktualizacji jak wejde w twrp to telefon sie restartuje cały czas i włącza z powrotem twrp.
mrosi Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 8 godzin temu, rosyjsky napisał: Odblokowany, dodam tylko ze na miui 10 wszystko śmigało elegancko i root też śmigał jak bajka. tylko po aktualizacji jak wejde w twrp to telefon sie restartuje cały czas i włącza z powrotem twrp. Zaktualizuj TWR i spróbuj czy zadziała.
rosyjsky Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2019 1 godzinę temu, mrosi napisał: Zaktualizuj TWR i spróbuj czy zadziała. Instalowałem już twrp te co miałem na miui10 / znalazłem do miui 11 / orange fox`a i jeszcze jakieś tam inne i dalej to samo .
skay77 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 A czasem nie flashujesz starego magiska ? Na globalu zawsze były problemy ,na miui 10 ginelo twrp może teraz pętla Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka
rosyjsky Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2019 12 minut temu, skay77 napisał: A czasem nie flashujesz starego magiska ? Na globalu zawsze były problemy ,na miui 10 ginelo twrp może teraz pętla Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka wcześniej próbowałem, ale mam najnowszą wersje ściągniętą.
Rekomendowane odpowiedzi