Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Wczoraj zaktualizowałem mój telefon do miui 11 i od tamtej pory są problemy z twrp. Wgrać sie wgrywa, lecz po wyjściu z twrp i restarcie telefonu on sie "zawiesza"? pokazuje sie ekran ładowania i te 3 kropeczki na dole ekranu migają po czym telefon sie restartuje i odpala twrp i tak w koło macieja. czyszczenie nie pomaga, jedynym wyjściem z tego jest wgranie z poziomu twrp systemu na nowo, a jak wgram znów twrp to dzieje sie to samo. Robi sie tak na każdym możliwym twrp próbowałem też orange fox`a ale też to samo. jest jakiś sposób na to ? czy to wina nowego systemu ? Wersja systemu miui 11 global v11.0.4.0pfgmixm.

Edytowane przez rosyjsky
Opublikowano
7 godzin temu, rosyjsky napisał:

Witam. Wczoraj zaktualizowałem mój telefon do miui 11 i od tamtej pory są problemy z twrp.

Wersja systemu miui 11 global v11.0.4.0pfgmixm.

Odblokowałeś bootloader?

Opublikowano

Dnia 3.12.2019 o 18:37, mrosi napisał:

Odblokowałeś bootloader?

Odblokowany, dodam tylko ze na miui 10 wszystko śmigało elegancko i root też śmigał jak bajka. tylko po aktualizacji jak wejde w twrp to telefon sie restartuje cały czas i włącza z powrotem twrp.

Opublikowano
8 godzin temu, rosyjsky napisał:

Odblokowany, dodam tylko ze na miui 10 wszystko śmigało elegancko i root też śmigał jak bajka. tylko po aktualizacji jak wejde w twrp to telefon sie restartuje cały czas i włącza z powrotem twrp.

Zaktualizuj TWR i spróbuj czy zadziała.

Opublikowano
1 godzinę temu, mrosi napisał:

Zaktualizuj TWR i spróbuj czy zadziała.

Instalowałem już twrp te co miałem na miui10 / znalazłem do miui 11 / orange fox`a i jeszcze jakieś tam inne i dalej to samo .

Opublikowano

A czasem nie flashujesz starego magiska ? Na globalu zawsze były problemy ,na miui 10 ginelo twrp może teraz pętla

Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
12 minut temu, skay77 napisał:

A czasem nie flashujesz starego magiska ? Na globalu zawsze były problemy ,na miui 10 ginelo twrp może teraz pętla

Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka

wcześniej próbowałem, ale mam najnowszą wersje ściągniętą.

• kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...