miki_ Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Telefon był w kieszeni, nagle zrestartował się. Po uruchomieniu pojawił się napis "Tryb awaryjny". Po restarcie telefon pokazostawał z tym napisem "tryb awaryjny". Poznikały widgety, wszystkie foldery z aplikacjami zrobiły się puste. Nie wiem co jeszcze się popsuło. Uruchomiłem w trybie recovery, a tam na dzień dobry 3 opcje: dwa napisy po chińsku a trzeci po angielsku. Co robić?
Ari93 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Po restarcie powinno być ok... W trybie awaryjnym system nie montuje partycji /data czyli wygląda jak świeżo po formacie. Zresetuj go przez przytrzymanie przycisku power. Jeśli dalej nie pomoże to wejdź w recovery, wybierz oczywiście język angielski, reboot i wybierz system przy którym nie ma napisu że ostatnio aktywny (w nawiasie mniejszy napis "last coś tam"), uruchomi Ci się telefon z poprzednią aktualizacją. Jeśli będzie wszystko ok to zrób to ponownie (restart do systemu nie aktywnego) żeby go ponownie uruchomić z najnowszą aktualizacją.
Numb Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Gdzieś na forum był temat, jak to wyłączyć. Jakaś kombinacja, Acid może pamiętać, spróbuj poszukać w tym dziale. Mam, dwie sekundy szukania... http://miuipolska.pl/forum/topic/4337-tryb-awaryjny/#entry41112
miki_ Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 Zniknęły wszystkie aplikacje, różne ustawienia itd. Część przywróciłem z kopii zapasowej a część ręcznie. Można zamknąć wątek.
Rekomendowane odpowiedzi