Jump to content

airdotsy szumią

Recommended Posts

zmagam się z problemem, gdy włączę muzykę lub cokolwiek słuchawki zaczynają szumieć, szczególnie jest to słyszalne przy niskiej głośności, po około 5 sekundach od wyłączenia muzyki przestają szumieć, jak to rozwiązać?

Xiaomi redmi airdots

• 1 month later...
Dnia 28.11.2019 o 23:24, subarkek napisał:

zmagam się z problemem, gdy włączę muzykę lub cokolwiek słuchawki zaczynają szumieć, szczególnie jest to słyszalne przy niskiej głośności, po około 5 sekundach od wyłączenia muzyki przestają szumieć, jak to rozwiązać?

Xiaomi redmi airdots

Hej i jak? Mam podobnie. Szum generalnie nie jest słyszalny przy większej głośności . Myślałem, że te słuchawki już tak mają .

szum przeszkadza ? bo gdy słuchawki się połączą to słychać szum i jest to spowodowane samym połączeniem,i po paru sekundach takie coś ustaje,ponownie pojawia się gdy włączysz muzykę i za nim poleci pierwszy dźwięk muzyki to również to słychać,lecz gdy już gra muzyka nic nie szumi i takie zjawisko jest normalne przy połączeniu bezprzewodowym bluetooth.

• 2 weeks later...
Dnia 4.01.2020 o 20:37, k4ngu napisał:

Właśnie zauważyłem, że nie mają też wbudowanej anteny do słuchania radia. Szkoda.

A niby jak taka wbudowana antena w słuchawki bezprzewodowe miała by działać? Bezprzewodowo zastąpić przewód?