subarkek Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 zmagam się z problemem, gdy włączę muzykę lub cokolwiek słuchawki zaczynają szumieć, szczególnie jest to słyszalne przy niskiej głośności, po około 5 sekundach od wyłączenia muzyki przestają szumieć, jak to rozwiązać? Xiaomi redmi airdots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Sprawdź na innym telefonie, jak nie będzie poprawy to reklamacja słuchawek. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
k4ngu Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Dnia 28.11.2019 o 23:24, subarkek napisał: zmagam się z problemem, gdy włączę muzykę lub cokolwiek słuchawki zaczynają szumieć, szczególnie jest to słyszalne przy niskiej głośności, po około 5 sekundach od wyłączenia muzyki przestają szumieć, jak to rozwiązać? Xiaomi redmi airdots Hej i jak? Mam podobnie. Szum generalnie nie jest słyszalny przy większej głośności . Myślałem, że te słuchawki już tak mają . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMART HOME PL Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 szum przeszkadza ? bo gdy słuchawki się połączą to słychać szum i jest to spowodowane samym połączeniem,i po paru sekundach takie coś ustaje,ponownie pojawia się gdy włączysz muzykę i za nim poleci pierwszy dźwięk muzyki to również to słychać,lecz gdy już gra muzyka nic nie szumi i takie zjawisko jest normalne przy połączeniu bezprzewodowym bluetooth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k4ngu Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Dzięki Szum nie przeszkadza, ale słychać go właśnie przed/po piosence. Właśnie zauważyłem, że nie mają też wbudowanej anteny do słuchania radia. Szkoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Jak wygląda u was rozmowa przez słuchawki? Moje bardzo zbierają głos z otoczenia i jak rozmawiam z kimś w pracy to mówią że jest bardzo głośno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Dnia 4.01.2020 o 20:37, k4ngu napisał: Właśnie zauważyłem, że nie mają też wbudowanej anteny do słuchania radia. Szkoda. A niby jak taka wbudowana antena w słuchawki bezprzewodowe miała by działać? Bezprzewodowo zastąpić przewód? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts