miki_ Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 ...i wie jak zmusić tą aplikację aby działała? Chodzi o to, że aplikacja uruchamia się bez błędu i sama w sobie działa, natomiast nie działa w tle - po jej zamknięciu próbuje ją wywołać gestem na ekranie i nic się nie dzieje. Aplikacja nie działa w tle. Na MIUI v.5 działała.
Cake Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Nigdy nie działały mi dobrze takie apki na miui. Zaznacz tą apke kłódką w menu otwartych apek
Numb Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Kłódka zapobiega tylko ręcznemu czyszczeniu
Cake Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Kłódka zapobiega tylko ręcznemu czyszczeniu nie ma to najmniejszego sensu, ale sprawdzę z ciekawości automatyczne czyszczenie pamięci nie zamknęło mi aplikacji Edytowane 26 Lutego 2015 przez Cake
miki_ Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Tej aplikacji w ogóle nie wyświetla w ostatnio otwartych aplikacjach. Nie ma jej nawet jak zablokować kłódką.
miki_ Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 Rozwiązałem problem. Zainstalowałem aplikację ponownie i zobaczyłem że aplikacja prosi o uprawnienia do pływających okien. Dałem je. To rozwiązało problem. Można zamknąć wątek.
Rekomendowane odpowiedzi