voymagnusson Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Od co najmniej kilku dni (nie wiem jak było wcześniej) Xiaomi Mi4 w wersji 64 GB jest dostępny na ibuygou jedynie w preorderze: KLIK Mam kilka pytań odnośnie tej formy zakupu: 1. Czy zakupując preorder trafiam na jakąś listę oczekujących? Zakładając, że ktoś kupił w preorderze miesiąc temu, a preorder dalej wisi bo nie ma tego telefonu w otwartej sprzedaży (magazyn jest pusty), to czy jest możliwe, że taka osoba już telefon dostała? Czy może fakt, że na stronie jest tylko preorder oznacza, że ten telefon jest niedostępny i wszyscy czekają? 2. Jako, że pewnie nie mam żadnej gwarancji, że po zakupie preorderu otrzymam telefon w określonym okresie (może to być tydzień, a może trzy miesiące), to czy jest jakaś możliwość rezygnacji i zwrotu pieniędzy? No bo bez sensu, jakbym musiał czekać przypuśćmy pół roku. 3. Ktoś się orientuje, jak długo wiszą już te preordery na wersję 64 GB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts