chris18404 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Witam, wczoraj dotarły do mnie słuchawki redmi airdotsy. Mam problem ze sparowaniem lewei i prawej. Robię to Godnie z poradnikami czyli jednocześnie wciskam do migania czerwonej diody (wyłączenie słuchawek ) następnie jednocześnie wciskam przycisk na obu słuchawkach i cały czas migają tylko białe diody a powinny po jakimś czasie migać naprzemienie biało-czerwono. Czy ja coś robię nie tak? Bardzo prosze o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Wyciągnij z ładowarki tylko prawa słuchawkę. Sparuj z telefonem. Jak słuchawka się połączy to wyciągnij lewą i ona powinna automatycznie się "dołączyć" do prawej. Daj znać czy się udało Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris18404 Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 11 godzin temu, Szaju napisał: Wyciągnij z ładowarki tylko prawa słuchawkę. Sparuj z telefonem. Jak słuchawka się połączy to wyciągnij lewą i ona powinna automatycznie się "dołączyć" do prawej. Daj znać czy się udało Mogą tylko biała dioda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 A jak wciśniesz i przytrzymasz przycisk w słuchawce to słyszysz jakiś dźwięk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris18404 Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 5 godzin temu, Szaju napisał: A jak wciśniesz i przytrzymasz przycisk w słuchawce to słyszysz jakiś dźwięk? Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Włóż w ucho tylko prawą słuchawkę i trzymaj przycisk do momentu aż usłyszysz dźwięk. Wyszukaj jej w ustawieniach BT. Jak połączy Ci ją z telefonem to wyciągnij lewą z ładowarki i powinna połączyć się automatycznie. Miałeś kiedyś jakąkolwiek słuchawkę BT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts