Sundero Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Witam serdecznie, jestem nowym użytkownikiem na tym forum chciałem zapytać się czy opłaci się mi wymienić iphone 5 za redmi note wcdma? Pytam was ponieważ ja z tymi telefonami się nie spotkałem i nie mogę o nich nic powiedzieć, wiec chciałbym zasięgnąć rady użytkowników którzy siedzą trochę w tym temacie jak wy forumowicze. Edytowane 25 Lutego 2015 przez Sundero
Piotr Zamerski Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Jeżeli wymienić telefon za telefon to finansowo chyba ci się nie opłaci nowy redmi note tyle że LTE kosztuje 680 zł a iPhone'a możesz raczej za wyższą kwotę sprzedać REDMI NOTE LTE
Sundero Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 Nie chodzi o kwestie finansowa tylko o jakość telefonu w sensie czy jest to sprzęt warty uwagi czy nie będę odczuwał niedosytu w wykonaniu i jakości w porównaniu do IP 5
skarżyski Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Jeśli przesiadasz się z Iphona i przykładasz dużą wagę do wyglądu/wykonania to na twoim miejscu patrzył bym na MI4 lub MI Note (choć ten drugi jest wielkościowo jak IP 6+).
ZduneX25 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Na pewno odczujesz niedosyt robiąc zdjęcia (jeżeli używać telefonu do fotografowania).
avish Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Mi4 i iPhone 5 robią porównywalne zdjęcia//Z25: ale redmi 4g już nie @z25 Zdecydowanie się z Tb zgadzam Więc do autora... Wymiana na redmi note się nie opłaca, lepiej na mi4 albo mi note Edytowane 25 Lutego 2015 przez avish
lg4xhd Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) porównujesz nie tą klasę sprzętu - niskobudżetowca do flagowca. IP5 vs MI4 vs MI Note - to już bardziej by pasowało, bo to wszystko flagowe modele. No i kwestia systemu, który Ci lepiej leży. Zawsze zastanawia mnie taka wysoka cena jabłuszek. Parametry i wykonanie wcale nie wydaje się aż tak dużo lepsze. Xiaomi też bardzo mocno próbuje upodabniać do IP. To widać i czuć na każdym kroku (wykonanie, wygląd i szybkość działania systemu). "Ajfon" jak masz dużo kasy lub "Mifon" jak chcesz mieć dobry i niedrogi sprzęt. Funkcjonalność, niezawodność i tu i tu na dość wysokim poziomie. Edytowane 1 Marca 2015 przez lg4xhd
Grzesiuso Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Czy od marca 2015 już nie można co miesiąc otrzymywać dodatkowego darmowego miejsca w chmurze Xiaomi?
acy Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Czy od marca 2015 już nie można co miesiąc otrzymywać dodatkowego darmowego miejsca w chmurze Xiaomi? na to wygada.
avish Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Może można... skoro u nich nowy rok jest w lutym to może luty trwa 30 dni.
Rekomendowane odpowiedzi