Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie, jestem nowym użytkownikiem na tym forum chciałem zapytać się czy opłaci się mi wymienić iphone 5 za redmi note wcdma? Pytam was ponieważ ja z tymi telefonami się nie spotkałem i nie mogę o nich nic powiedzieć, wiec chciałbym zasięgnąć rady użytkowników którzy siedzą trochę w tym temacie jak wy forumowicze.

Edytowane przez Sundero
Opublikowano

Nie chodzi o kwestie finansowa tylko o jakość telefonu w sensie czy jest to sprzęt warty uwagi czy nie będę odczuwał niedosytu w wykonaniu i jakości w porównaniu do IP 5

Opublikowano

Jeśli przesiadasz się z Iphona i przykładasz dużą wagę do wyglądu/wykonania to na twoim miejscu patrzył bym na MI4 lub MI Note (choć ten drugi jest wielkościowo jak IP 6+).

Opublikowano (edytowane)

Mi4 i iPhone 5 robią porównywalne zdjęcia

//Z25: ale redmi 4g już nie

@z25

Zdecydowanie się z Tb zgadzam :D

Więc do autora... Wymiana na redmi note się nie opłaca, lepiej na mi4 albo mi note

Edytowane przez avish
Opublikowano (edytowane)

porównujesz nie tą klasę sprzętu - niskobudżetowca do flagowca.

IP5 vs MI4 vs MI Note - to już bardziej by pasowało, bo to wszystko flagowe modele.

No i kwestia systemu, który Ci lepiej leży.

Zawsze zastanawia mnie taka wysoka cena jabłuszek. Parametry i wykonanie wcale nie wydaje się aż tak dużo lepsze.

Xiaomi też bardzo mocno próbuje upodabniać do IP. To widać i czuć na każdym kroku (wykonanie, wygląd i szybkość działania systemu).

"Ajfon" jak masz dużo kasy lub "Mifon" jak chcesz mieć dobry i niedrogi sprzęt.

Funkcjonalność, niezawodność i tu i tu na dość wysokim poziomie.

Edytowane przez lg4xhd
Opublikowano

Czy od marca 2015 już nie można co miesiąc otrzymywać dodatkowego darmowego miejsca w chmurze Xiaomi?

na to wygada.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...