redhairboy Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Witam serdecznie Jestem tutaj nowym użytkownikiem, znalazłem w domu poczciwego Redmi 3, mam na nim zainstalowane SyfMiui, z racji tego że chciałbym rozpocząć zabawę w instalowanie zmodyfikowanych Rom-ów, chciałbym poćwiczyć najpierw na starym sprzęcie. Ogólnie robiłem wszystko według poradnika KOMPENDIUM WIEDZY REDMI 3/3S/PRO - ROM, BOOTLOADER, RECOVERY, ROOT, FAQ, lecz niestety napotkałem problem podczas inicjowania flashowania. Przesyłam screena z kodem błędu. Bez skutku przeszukiwałem forum w celu znalezienia informacji o tym błędzie niestety tego błędu nie widziałem. Proszę o jak najszybszą pomoc Pozdrawiam Edytowane 9 Listopada 2019 przez redhairboy
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Spróbuj starszą wersją MiFlasha. 1
redhairboy Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Opublikowano 9 Listopada 2019 Dziękuje bardzo, zmiana wersji MiFlasha pomogła, nie sądziłem że to aż tak ważne
Rekomendowane odpowiedzi