Skocz do zawartości
  • 0

M365 pro, dziwny dźwięk na sporcie

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Cześć. Dziś zakupiłem hulajnogę M365 Pro. Złożyłem, oczywiście problem miałem z jedną śrubką i nie dokręciła mi się do końca przy czym ujechałem imbus. Jednak po naładowaniu chciałem podjechać sprawdzić ciśnienie w kołach i zauważyłem, że w trybie sport przy pełnym gazie w okolicach 20-22 pojawia się taki wibrujący dźwięk. Nic nie wibruje, po prostu taki dźwięk dziwny słyszę. Wydaje mi się, że to z silnika, ale nie jestem pewien. Hulajnoga zachowuje się normalnie, oryginalnie ma soft 1.6.0(czy 1.0.6). Na trybie normalnym bądź w eco nie zauważyłem tego. Zrobiłem dopiero 5km, jednak wolę zapytać czy ktokolwiek ma pojęcie co to może być. Posiadam również m365 i ona nie wydaje takich dźwięków.
Dzięki i pozdrawiam!

@edit.
W sumie to powinno być chyba w problemach technicznych - przepraszam i proszę o przeniesienie.

@edit1

Znalazłem coś takiego. Dźwięk jest podobny, tylko słyszę go podczas jazdy i dosłownie moment. Jutro spróbuję "w locie" to przetestować, bo dziś już późno i nie mam zamiaru obudzić dziewczyny. :X

Link do youtube z problemem

Edytowane przez Mjut

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Wybaczcie za odkop. Mam ten sam dzwiek w swojej m365 pro ktory wystepowal od nowosci. Ignorowalem go i w zasadzie nic sie nie dzieje. Dodam ze slychac ten dzwiek przez ulamek sekundy i zawsze przy predkosci 20 km/h (tylko na sporcie)

Ktos cos wie na ten temat ?

Edytowane przez Piwkooo