Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Problem ten zaczął mi występować od zainstalowania najnowszego romu, wiec przeszedłem na 5.1.30, ale ten problem dalej występuje.

Kiedy chce zrobić zdjęcie przez aplikację aparat ono nie zapisuje się. Kiedy przejdę do podglądu zdjęć z aparatu nie ma ich. A kiedy wrócę do aparatu aplikacja zacina się i musze ją wyłączać przez menadżer zadań. Wie ktoś może w czym jest problem? Proszę o pomoc.

Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

Zauważyłem, że problem ten przestaje występować po resecie telefonu i zdjęcia, których wcześniej nie było już są w galerii.

Problem ten występuje po uruchomieniu aplikacji sd fix oraz pobraniu na karte sd plików z torrentów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po zmianie na foldermount dalej to samo. Na pewno to jest związane z pobieraniem przez torrenty. Poweramp przestaje reagować i pomogą tylko reset.

Opublikowano

Po zmianie na foldermount dalej to samo. Na pewno to jest związane z pobieraniem przez torrenty. Poweramp przestaje reagować i pomogą tylko reset.

Torrenty? A co ma piernik do wiatraka? Weź pan najpierw wrzuć jakąś alternatywną apkę do robienia zdjęć, byle jaką, byleby można było w niej ustawić miejsce docelowe zapisu zdjęć, cyknij foty na wewnętrzną kartę, potem na zewnętrzną (jeśli korzystasz) . W ten sposób zdobędziesz informację czy to problem z apką aparatu, czy zapisem plików. :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...