Dav1104 Opublikowano 1 Listopada 2019 Opublikowano 1 Listopada 2019 Dzień dobry, Tak jak w tytule opaska nie reaguje na żaden dotyk przycisk ani nic nawet nie można jej sprować po odparowaniu z urządzeniem.W serwisie powiedzieli że najprawdopodobniej stało się to przez zbyt długi kontakt z ciepłem.Bylem w niej na basenie tylko raz nawet w saunie nie była ani nic.Czy miał ktoś może podobny problem i znalazł na niego rozwiązanie ?
Mateusz.Ch Opublikowano 1 Listopada 2019 Opublikowano 1 Listopada 2019 Jeśli kupiłeś opaskę w PL, to oddaj na rękojmię, to awaria dotyku. Możesz podłączyć na chwilę opaskę do ładowania, ale wątpię, by pomogło, skoro to wygląda na awarię.
Dav1104 Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Opublikowano 1 Listopada 2019 Tak była zakupiona w PL jednak na reklamacji uznali to jako niepoprawne używanie opaski i odesłali mi ja.Po podłączeniu do lądowania normalnie wszystko się pokazuje jednak dotyk wciąż nie działa.
Mateusz.Ch Opublikowano 1 Listopada 2019 Opublikowano 1 Listopada 2019 Pytanie, kto rozpatrywał reklamację. Jak sklep, to teraz próbuj na gwarancję do dystrybutora/serwisanta. Dużo zachodu, ale pismo z UOKiK podobno też pomaga w wielu sprawach, jeśli uważasz, że nie ma możliwości, by doszło do uszkodzenia z przyczyny, jakie oni wskazali. Ty nic z tym nie zrobisz, możesz próbować coś ugrać albo wyrzucić opaskę do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi