Qropatfa Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Dzisiaj w nocy zegarek się wyłączył i nie włącza się, nie ładuje się i nie reaguje na nic. Bateria miała ok. 80%. Ktoś ma tak samo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamlis88 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Przytrzymaj oba przyciski przez ok 30 sekund zegarek powinien się zresetować i odpalić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qropatfa Posted October 31, 2019 Author Share Posted October 31, 2019 Próbowałem wszystkich kombinacji po ok. 1 minucie, bez skutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minulost Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Dnia 31.10.2019 o 15:37, Qropatfa napisał: Próbowałem wszystkich kombinacji po ok. 1 minucie, bez skutku. Niestety mój zrobił dokładnie to samo. Pierwszy działał 5 dni -oddałam, zamówiłam drugi bo może wadliwy egzemplarz mi się trafił. Drugi wywalił po 2,5 dniach. w aplikacji pokazuje że odmierza kroki ale za nic nie daje się uruchomić ekran. Poradziłeś sobie z tym jakoś czy oddałeś sprzęt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qropatfa Posted November 12, 2019 Author Share Posted November 12, 2019 Mi się w ogóle nie włączał, nie łączył się z telefonem, po prostu cegła. Oddałem, zobaczymy co dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta33 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Mam podobny problem zawiesił się wyświetlacz ale łączy się z telefonem i liczy kroki, sen i inne dane. Można to jakoś zresetować. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta33 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Up. Po przytrzymaniu przez około dwie minuty obu przycisków i naciśnięciu górnego przez dłuższy okres zadziałał - zobaczymy na jak długo. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinB24 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Do resetu wystarczy chyba 8sek. przytrzymac... Trzymales 120sek... Jaki sens?Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts